Menu
Your Cart
Ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij. Ti piškotki se bodo samodejno odstranili ko boste zaprli brskalnik. Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

Motaža kljuk

Nakup vlečne kljuke ni pogojen z montažo.

Svetujemo vam pri izbiri ustrezne vlečne kljuke in dodatne električne napeljave ter skupaj z našimi visoko usposobljenimi pogodbenimi partnerji poskrbimo za hitro, strokovno in estetsko vgradnjo, v kolikor se za slednjo tudi odločite.

V opisu vsake vlečne kljuke je navedeno, ali je potrebna vgradnja dodatnega elektro zaščitnega modula. V kolikor je slednja potrebna, so v naši ponudbi univerzalni 7 ali 13 polni elektro zaščitni moduli, za določene modele vozil, pa so v ponudbi tudi tipski elektro zaščitni moduli. Prav tako so v naši ponudbi tudi standardne 7 ali 13 polne elektro vtičnice s pripadajočim ožičenjem, za tiste vlečne kljuke, kjer ni potrebna vgradnja dodatnega elektro zaščitnega modula.

V ceno vlečne kljuke tako ni vštet elektro zaščitni modul ali standardna elektro vtičnica. Izbira je odvisna od vaših individualnih potreb ter pogojev vozila. 

Priporočamo vam izbiro avtomatske, vertikalno snemljive, nevidne vlečne kljuke z zaščitno ključavnico proti odtujitvi.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte: info@vlecne-kljuke.si ali telefonske številke +386 41 404 265.

Pišite ali pokličite nas na in skupaj bomo poiskali idealen model vlečne naprave za vaše vozilo, da zadovoljimo vaša pričakovanja.