Menu
Your Cart
Ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij. Ti piškotki se bodo samodejno odstranili ko boste zaprli brskalnik. Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

Politika piškotkov

Namen pravilnika (politike) piškotkov 

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj piškotki so in kako jih uporabljamo. S tem, ko boste prebrali ta pravilnik, boste razumeli, kaj piškotki so, kako in katere piškotke uporabljamo tj. Podatke, ki jih zbiramo s piškotki, kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati uporabo piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in varujemo vaše osebne podatke, pa si preberite naš Pravilnik o zasebnosti. Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani. Da bi spoznali več o nas, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo vaše osebne podatke, pa si preberite naš Pravilnik o zasebnosti. Vaše soglasje velja za domeno: www.vlecne-kljuke.si ter www.vlečne-kljuke.si .

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih na vaš računalnik oz. napravo s katero dostopate, namestijo spletne strani, katere obiščete z vašim spletnim brskalnikom. Ti piškotki pripomorejo k pravilnemu delovanju spletne strani, naredijo spletno mesto bolj varno, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in pripomorejo k razumevanju delovanja spletnega mesta ter analizi, kje so potrebne izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih strani, tudi naša spletna stran uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih oseb. Lastni piškotki so potrebni za učinkovito delovanje spletne strani in ne zbirajo vaših osebnih identifikacijskih podatkov. Piškotki tretjih oseb, uporabljeni na naših spletnih straneh, se v glavnem uporabljajo za razumevanje delovanja spletne strani, vaše interakcije z našo spletno stranjo, zagotavljanjem varnosti, prilagojenim oglaševanjem in za vse, kar vam omogoča boljšo ter izboljšano uporabniško izkušnjo in pomaga pospešiti vaše bodoče interakcije z našim spletnim mestom.

Katere vrste piškotkov uporabljamo? 

Ključni: Nekateri piškotki so ključni, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečujejo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v svojo košarico in nadaljujete varno na blagajno.

Statistični: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, uspešnost spletne strani in kje so potrebne izboljšave.

Oglaševalski: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za personalizacijo oglasov, ki vam jih prikazujemo, in so s tega vidika za vas pomembni. Ti piškotki nam tudi pomagajo spremljati učinkovitost oglaševalskih kampanj.Podatke, shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov (tretje osebe) uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim na naši spletni strani. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali deljenje vsebine na spletnem mestu, na platformah družbenih medijev.

Nastavitveni Tehnični: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve itd (uporabniške nastavitve), za boljšo in hitrejšo uporabniško izkušnjo ob ponovnem obisku naše spletne strani.

Kako nastavim nastavitve piškotkov? 

Uporabnik v vsakem času ohranja popoln nadzor nad piškotki, saj jih lahko vedno izbriše, omeji ali onemogoči.

V kolikor se kasneje med brskanjem po naši spletni strani odločite spremeniti vaše nastavitve, lahko to storite s klikom na zavihek Pravilnik zasebnosti in piškotkov. S tem ponovno prikažete soglasno sporočilo, ki vam omogoča spremeniti vaše nastavitve ali v celoti umakniti svoje soglasje.

Poleg tega različni spletni brskalniki ponujajo različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta.

Nastavitve svojega brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org ali www.aboutcookies.org.

 

Če želite odstopiti od zasledovanja Google Analytics, obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Kako nas lahko kontaktirate?

Elektronska pošta: info@vlecne-kljuke.si

DAR ZATE”, Boštjan Lah s.p.

Savinjsko nabrežje 21

3313 POLZELA